Over Rittz.com

Waarom Rittz.com?

Rittz.com is onderdeel van Holland Vision en biedt u heldere uitleg, eerlijk advies, scherpe prijzen en betrouwbare leveringen. Uw vraag over apparatuur en accessoires is bij Rittz.com dus in goede handen. Al ruim 35 jaar!

Het assortiment van Rittz.com

In de webshop van Rittz.com vindt u een groot assortiment op het gebied van Pasfoto en ID print mogelijkheden. Ook mobiele oplossingen voor bijvoorbeeld events of attractiepark prints. Ons assortiment is zeer breed. Zo zijn wij officieel leverancier voor Mitsubishi electric printing.

Uitgelicht: Orbitvu Alphashot 360graden-fotografie

Rittz.com is ook distributeur van Orbitvu. Met de Alphashot systemen maakt u packshots (productfoto’s)  zonder moeite. Met één druk op de knop creëert de Alphashot vrijstaande foto’s, zowel 2D als 360 graden presentaties. dit is uniek! Dat maakt Alphashot onder meer ideaal voor webshops, schoenretailers, opticiens, lederwaren verkopers etc. etc. Meer informatie en alle productinformatie treft u op www.orbitvu.nl

Uitproberen? Zelf ophalen?

Rittz.com is niet alleen een webshop. In Hank (Noord-Brabant, tussen Gorinchem en Breda) hebben wij een demonstratieruimte. Deze is op werkdagen geopend en wij geven u daar graag demonstraties over de Mitsubishi en Orbitvu producten. Let op: Alleen op afspraak!

Klantenservice

Vindt u op onze webshop niet wat u zoekt? Onze klantenservice helpt u graag verder. Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.